Фільтрація сигналів амплітуд і частот вимірювальних перетворювачів зубчастих передач - Сушко, Лариса Федорівна; Sushko, Larysa F. (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2018)
Подається алгоритм фільтрації сигналів частот і амплітуд, які потрапляють з вимірювальних перетворювачів. Для розподілу сигналів використовуються перетворювання Фур’є. Відношення вихідних напруг каналів дає шукану величину корисного сигналу. An algorithm of filtration of signals of frequencies and amplitudes, acting from measure transformers is brought in the article. For the division of signals transformations of Fourier are used. The relation of output tensions of ducting gives the sought after size of useful signal.
Filtering of signals of amplitudes and frequencies of measuring gear transmissions
Keywords: сигнали частот; signals of frequencies; сигнали амплітуд; signals of amplitudes; розподіл сигналів; the division of signals