Поширення інфекційних та інвазійних хвороб у кролів в умовах приватних господарств Дніпропетровської області - Дуда, Юлія Вікторівна; Duda, Yuliya; Duda, Y. V.; Duda, J. V.; Duda, Julia; Duda, Y.; Duda, J.; Duda, Yulia; Duda, Yu.; Duda, Yulia V.; Duda, Julia Viktorovna; Duda, Yu. V.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Мета роботи полягала у проведенні аналізу поширення та вивченні ознак основних заразних хвороб кроликів в умовах індивідуальних господарств населення Дніпропетровської області. Meta roboty poliahala u provedenni analizu poshyrennia ta vyvchenni oznak osnovnykh zaraznykh khvorob krolykiv v umovakh indyvidualnykh hospodarstv naselennia Dnipropetrovskoi oblasti.
Poshyrennia infektsiinykh ta invaziinykh khvorob u kroliv v umovakh pryvatnykh hospodarstv Dnipropetrovskoi oblasti
Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Алексєєва Наталія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-1984-5209 Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: кролівництво; krolivnytstvo; інфекційні хвороби кролів; infektsiini khvoroby kroliv; інвазійні хвороби кролів; invaziini khvoroby kroliv