Результати досліджень якості та безпечності м’яса коропа - Плисенко, Дмитро Дмитрович; Plysenko, Dmytro; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A.; Horchanok, A. V.; Gorchanok, A. V. (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Дослідження було проведено в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини з метою вивчення показників якості та безпеки м’яса коропа, отриманого в умовах «Петриківський рибгосп». Завданням дипломної роботи було проведення комплексного аналізу органолептичних, хімічних, токсичних, радіологічних та мікробіологічних показників м’яса коропа, яке було отримано в трьох рибних господарствах, а також визначення економічної ефективності отриманих результатів. The study was conducted in the conditions of the Dnipropetrovsk Regional State Laboratory of Veterinary Medicine in order to study the quality and safety indicators of carp meat obtained in the conditions of "Petrykiv Fish Farm". The task of the thesis was to carry out a comprehensive analysis of organoleptic, chemical, toxic, radiological and microbiological indicators of carp meat, which was obtained in three fish farms, as well as to determine the economic efficiency of the obtained results.
Rezultaty doslidzhen yakosti ta bezpechnosti miasa koropa
Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477
Keywords: мікробіологічні показники м’яса коропа; microbiological indicators of carp meat; бульйон м'яса коропа; carp meat broth; токсичні елементи пестицидів; toxic elements of pesticides