Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника - Гончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena; Honcharova, O.; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, S.; Mykolenko, S. Yu.; Mykolenko, Svitlana; Mykolenko, Svitlana Yu. (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2018)
стаття присвячена експериментальним дослідженням щодо вивчення ефективності використання спіруліни і плазмохімічно активованої води у якості харчових чинників вирощування гідробіонтів. Встановлено, що використання плазмохімічно активованої води при культивуванні спіруліни як кормового чинника в аквакультурі сприяє стимуляції та поліпшенню функціонального стану гідробіонтів. The study is devoted to experimental research of the effectiveness of the use of spirulina and plasma-chemically activated water as fodder factors for hydrobionts cultivation. It has been revealed that the use of plasma-chemically activated water for spirulina cultivating as a fodder factor in aquaculture contributes to stimulation and improvement of the functional state of hydrobionts.
Influence of plasma-chemically activated water on the functional characteristics of spirulina as a fodder factor
Keywords: аквакультура; aquaculture; плазмохімічно активована вода; plasma-chemically activated water; гідробіонти; hydrobionts; спіруліна; spirulina; кормовий чинник; fodder factors; функціональний стан; functional state