Формування професійної лінгвістичної компетентності у студентів-аграріїв - Радионова, Тетяна Олександрівна; Radionova, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
У тезах розглянуто формування професійної лінгвістичної компетентності у студентів-аграріїв, узагальнено мінімум вимог до основної освітньої програми з вивчення іноземної мови. Formation of professional linguistic competence among students of agricultural universities was considered. The minimum of requirements to the basic educational program for foreign language study was generalized.
Formation of professional linguistic competence among students of agricultural universities
Keywords: лінгвістична компетентність; linguistic competence; компетенція і компетентність; skills and competence; мовна та немовна поведінка; verbal and non-verbal behavior; професійна термінологія; professional terminology