Вплив строків сівби на урожайність ріпаку озимого в умовах господарства фізичної особи підприємця Корнієнка Сергія Миколайовича Дніпровського району Дніпропетровської області - Корнієнко, Артем Сергійович; Kornienko, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
У зв’язку зі зміною кліматичних умов степової зони України, постійною появою нових сучасних гібридів ріпаку озимого, виникає необхідність в додатковому та більш детальному удосконаленні технології вирощування олійної культури, а саме обґрунтування біологічних особливостей та строків сівби культури.U zvʺyazku zi zminoyu klimatychnykh umov stepovoyi zony Ukrayiny, postiynoyu poyavoyu novykh suchasnykh hibrydiv ripaku ozymoho, vynykaye neobkhidnistʹ v dodatkovomu ta bilʹsh detalʹnomu udoskonalenni tekhnolohiyi vyroshchuvannya oliynoyi kulʹtury, a same obgruntuvannya biolohichnykh osoblyvostey ta strokiv sivby kulʹtury.
Vplyv strokiv sivby na urozhaynistʹ ripaku ozymoho v umovakh hospodarstva fizychnoyi osoby pidpryyemtsya Korniyenka Serhiya Mykolayovycha Dniprovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: ріпак озимий; winter oilseed rape; гібриди; hybrids; строки сівби; sowing dates; урожайність; yield; економічна оцінка; economic evaluation