Удосконалення системи захисту посівів пшениці озимої від хвороб в товаристві з обмеженою відповідальністю «Преображенівське» Павлоградського району Дніпропетровської області - Золотухін, Вадим Миколайович; Zolotukhin, Vadym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
В результаті проведеної роботи встановлений позитивний влив сучасних препаратів фунгіцидної дії на ріст, розвиток, формування урожайності сучасного сильного сорту пшениці озимої Металіст, що забезпечило отримання найкращого економічного ефекту.V rezultati provedenoi roboty vstanovlenyi pozytyvnyi vlyv suchasnykh preparativ funhitsydnoi dii na rist, rozvytok, formuvannia urozhainosti suchasnoho sylnoho sortu pshenytsi ozymoi Metalist, shcho zabezpechylo otrymannia naikrashchoho ekonomichnoho efektu.
Udoskonalennia systemy zakhystu posiviv pshenytsi ozymoi vid khvorob v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Preobrazhenivske» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: збудники хвороб; zbudnyky khvorob; сорт; sort; агротехніка; ahrotekhnika; пшениця озима; pshenytsia ozyma; фунгіцид; funhitsyd; урожайність; urozhainist