Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» - Квачов, Юрій Юрійович; Kvachov, Yurii Yuriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою дипломної роботи було розглянути та аналізувати технологію виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bulo rozghlianuty ta analizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi» Dnipropetrovskoi oblasti.
Analiz tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi»
Keywords: технологія годівлі та утримання бройлерів; tekhnolohiia hodivli ta utrymannia broileriv; технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів; tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv; продуктивні характеристики птиці; produktyvni kharakterystyky ptytsi