Обґрунтування технологічного процесу та конструктивних параметрів швидкісного гвинтового змішувача - Муркович, Олександр Олександрович; Murkovych, Oleksandr (ДДАЕУ, 2022)
Запропоновано інженерну методику розрахунку параметрів гвинтових самозавантажувальних насадок, наведено аналітичні та графічні залежності для вибору їх раціональних параметрів, а також результати техніко-економічної оцінки впровадження розробки. Zaproponovano inzhenernu metodyku rozrakhunku parametriv hvyntovykh samozavantazhuvalnykh nasadok, navedeno analitychni ta hrafichni zalezhnosti dlia vyboru yikh ratsionalnykh parametriv, a takozh rezultaty tekhniko-ekonomichnoi otsinky vprovadzhennia rozrobky.
Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta konstruktyvnykh parametriv shvydkisnoho hvyntovoho zmishuvacha
Keywords: рівномірність змішування комбікормів; rivnomirnist zmishuvannia kombikormiv; бункер-дозатор; bunker-dozator; швидкохідний гвинтовий змішувач; shvydkokhidnyi hvyntovyi zmishuvach; камера змішування; kamera zmishuvannia; тонкошарове динамічне змішування; tonkosharove dynamichne zmishuvannia