Об'єктивні передумови розвитку інновацій в агропромисловому виробництві України - Гончаренко, Оксана Володимирівна; Goncharenko, O. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
Розглянуто онтологічні передумови розвитку інновацій в агропромисловому виробництві та виділені чинники активізації інноваційного процесу з врахуванням сучасних тенденцій та імперативів розвитку сільського господарства. Ontological pre-conditions of development of innovations an agroindustrial production and distinguished factors of activation innovative process are considered taking into account modern tendencies and imperatives of development of agriculture.
Objective pre — conditions development innovations in agroindustrial production of Ukraine
Keywords: інновації; innovations; інноваційний розвиток; innovative development; сільське господарство; agriculture; технологічний процес; technological process