Управлінське консультування: значення та поняття - Байдак, Дарина; Baidak, Daryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Консультування розглядається як вид експертної допомоги керівництву організації при вирішенні завдань управління в рухливих умовах. Поняття консультування за змістом ширше і глибше ніж поняття експертиза. Тому експертна допомога є тільки частиною процесу консультування. Особлива різниця в тому що експертна допомога виконується для клієнта, а управлінське консультування це процес, який здійснюється разом з клієнтом. Konsultuvannia rozghliadaietsia yak vyd ekspertnoi dopomohy kerivnytstvu orhanizatsii pry vyrishenni zavdan upravlinnia v rukhlyvykh umovakh. Poniattia konsultuvannia za zmistom shyrshe i hlybshe nizh poniattia ekspertyza. Tomu ekspertna dopomoha ye tilky chastynoiu protsesu konsultuvannia. Osoblyva riznytsia v tomu shcho ekspertna dopomoha vykonuietsia dlia kliienta, a upravlinske konsultuvannia tse protses, yakyi zdiisniuietsia razom z kliientom.
Upravlinske konsultuvannia: znachennia ta poniattia
Keywords: управлінське консультування; upravlinske konsultuvannia; значення та поняття; znachennia ta poniattia