Вплив способів та глибини основного обробку грунту на врожайність соняшника в умовах фермерського господарства «Олімп Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області - Плєухов, Кирило Миколайович; Pleukhov, Kyrylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Вперше в умовах фермерського господарства «Олімп Агро» Кам’янського району Дніпропетровської області було вивчено комплексний вплив способів та глибини основного обробітку ґрунту на врожайність соняшнику. Дослідженнями встановлено значний вплив досліджуваних агроприйомів на врожайність соняшника. Vpershe v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Olimp Ahro» Kamʺyansʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti bulo vyvcheno kompleksnyy vplyv sposobiv ta hlybyny osnovnoho obrobitku gruntu na vrozhaynistʹ sonyashnyku. Doslidzhennyamy vstanovleno znachnyy vplyv doslidzhuvanykh ahropryyomiv na vrozhaynistʹ sonyashnyka.
Vplyv sposobiv ta hlybyny osnovnoho obrobku hruntu na vrozhaynistʹ sonyashnyka v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Olimp Ahro» Kamʺyansʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: соняшник; sunflower; обробіток грунту; tillage; гібрид; hybrid; врожайність; yield; технологія; technology; ефективність; efficiency; гербіциди; herbicides