Еколого-меліоративний стан сільськогосподарських земель на території Піщанської сільської ради Новомосковського району - Бардаченко, Аліна Євгеніївна; Bardachenko, Alina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи: оцінити еколого-меліоративний стан сільськогосподарських земель на території Піщанської сільської ради Новомосковського району. Meta roboty: otsinyty ekoloho-melioratyvnyi stan silskohospodarskykh zemel na terytorii Pishchanskoi silskoi rady Novomoskovskoho raionu.
Ekoloho-melioratyvnyi stan silskohospodarskykh zemel na terytorii Pishchanskoi silskoi rady Novomoskovskoho raionu
Keywords: ландшафти; landshafty; меліорація; melioratsiia; Самарська затока; Samarska zatoka; ґрунти; grunty