Вплив передпосівної інкрустації насіння фосфоровмісним препаратом дефенс с на продуктивність пшениці м‘якої озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету - Алшейх Салех, Расстам; Alsheikh Salekh, Rasstam (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Актуальність досліджень полягає в необхідності удосконалення агротехнічного заходу передпосівної інкрустації посівного матеріалу пшениці м’якої озимої фосфоровмісним препаратом Дефенс С. В зв’язку з цим виникає необхідність в оптимізації фосфорного живлення рослин за рахунок проведення передпосівної інкрустації посівного матеріалу фосфоровмісним препаратом Дефенс С. Aktualnist doslidzhen poliahaie v neobkhidnosti udoskonalennia ahrotekhnichnoho zakhodu peredposivnoi inkrustatsii posivnoho materialu pshenytsi miakoi ozymoi fosforovmisnym preparatom Defens S. V zviazku z tsym vynykaie neobkhidnist v optymizatsii fosfornoho zhyvlennia roslyn za rakhunok provedennia peredposivnoi inkrustatsii posivnoho materialu fosforovmisnym preparatom Defens S.
Vplyv peredposivnoi inkrustatsii nasinnia fosforovmisnym preparatom defens s na produktyvnist pshenytsi m‘iakoi ozymoi v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Keywords: адсорбент нанобіочару; adsorbent nanobiocharu; фосфоровмісний препарат; fosforovmisnyi preparat; Дефенс С; Defens S; чорнозем звичайний; chornozem zvychainyi; родючість ґрунту; rodiuchist gruntu; пшениця м’яка озима; pshenytsia miaka ozyma