Удосконалення механізмів забезпечення населення якісними комунальними послугами на місцевому рівні - Зіменко, Людмила Олександрівна; Zimenko, Liudmyla (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження - механізми забезпечення населення якісними комунальними послугами на місцевому рівні. Предмет дослідження - теоретичні та практичні аспекти удосконалення механізмів забезпечення населення якісними комунальними послугами на місцевому рівні. Метою роботи є розробка теоретичних та практичних рекомендацій з удосконалення забезпечення населення якісними комунальними послугами на місцевому рівні. Методи дослідження загальнонаукові і специфічні методи досліджень, зокрема: узагальнення, аналізу, порівняння, історичний методи, статистичний, графічний, порівняння, тощо. Obiekt doslidzhennia - mekhanizmy zabezpechennia naselennia yakisnymy komunalnymy posluhamy na mistsevomu rivni. Predmet doslidzhennia - teoretychni ta praktychni aspekty udoskonalennia mekhanizmiv zabezpechennia naselennia yakisnymy komunalnymy posluhamy na mistsevomu rivni. Metoiu roboty ye rozrobka teoretychnykh ta praktychnykh rekomendatsii z udoskonalennia zabezpechennia naselennia yakisnymy komunalnymy posluhamy na mistsevomu rivni. Metody doslidzhennia zahalnonaukovi i spetsyfichni metody doslidzhen, zokrema: uzahalnennia, analizu, porivniannia, istorychnyi metody, statystychnyi, hrafichnyi, porivniannia, toshcho.
Udoskonalennia mekhanizmiv zabezpechennia naselennia yakisnymy komunalnymy posluhamy na mistsevomu rivni
Keywords: публічне управління; public administration; житлово-комунальне господарство; housing and communal services; послуга; service; місцевий рівень; local level; механізми; mechanisms