Вплив строків сівби і норм висіву на урожайність ячменю озимого в умовах фермерського господарства «Смарагд 9» Олександрійського району Кіровоградської області - Попович, Ярослав Анатолійович; Popovych, Yaroslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В роботі наведено аналіз системи землеробства в цілому по господарству, а також досліджується вплив зазначених факторів на ріст, розвиток, урожайність ячменю озимого. V roboti navedeno analiz systemy zemlerobstva v tsilomu po hospodarstvu, a takozh doslidzhuyetʹsya vplyv zaznachenykh faktoriv na rist, rozvytok, urozhaynistʹ yachmenyu ozymoho.
Vplyv strokiv sivby i norm vysivu na urozhaynistʹ yachmenyu ozymoho v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Smarahd 9» Oleksandriysʹkoho rayonu Kirovohradsʹkoyi oblasti
Keywords: ячмінь; barley; сорт; variety; строк сівби; sowing period; норма висіву; sowing rate; тривалість фази; phase duration; кущистість; bushiness