Удосконалення управління фінансовими ресурсами банку з метою підвищення рентабельності його діяльності - Земсков, Кирило Віталійович; Zemskov, Kyrylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес і система управління фінансовими ресурсами банку. Предмет дослідження: теоретико-методичні та практичні аспекти управління фінансовими ресурсами АТ КБ «Приватбанк». Метою роботи є обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення управління фінансовими ресурсами банку в контексті підвищення рівня рентабельності його діяльності. Obiekt doslidzhennia: protses i systema upravlinnia finansovymy resursamy banku. Predmet doslidzhennia: teoretyko-metodychni ta praktychni aspekty upravlinnia finansovymy resursamy AT KB «Pryvatbank». Metoiu roboty ye obgruntuvannia propozytsii shchodo vdoskonalennia upravlinnia finansovymy resursamy banku v konteksti pidvyshchennia rivnia rentabelnosti yoho diialnosti.
Udoskonalennia upravlinnia finansovymy resursamy banku z metoiu pidvyshchennia rentabelnosti yoho diialnosti
Keywords: банк; bank; фінансові ресурси; financial resources; ефективність; efeciency; рентабельність; profitability; активи; assets; пасиви; liabilities; власний капітал банку; bank equity