Конкурентоспроможність бренду косметичної продукції - Перерва, К.; Pererva, K. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В умовах перенасичення ринку косметичної продукції, склалася негативна тенденція щодо зниження обсягів її продажів. Пропозиція на ринку в кілька разів перевищує попит, внаслідок цього у значної частини продавців косметичної продукції чисельність покупців зменшилась. V umovakh perenasychennia rynku kosmetychnoi produktsii, sklalasia nehatyvna tendentsiia shchodo znyzhennia obsiahiv yii prodazhiv. Propozytsiia na rynku v kilka raziv perevyshchuie popyt, vnaslidok tsoho u znachnoi chastyny prodavtsiv kosmetychnoi produktsii chyselnist pokuptsiv zmenshylas.
Konkurentospromozhnist brendu kosmetychnoi produktsii
Keywords: конкурентоспроможність; konkurentospromozhnist; косметична продукція; kosmetychna produktsiia; зниження продажів; znyzhennia prodazhiv