Спілкування як інструмент професійної діяльності майбутнього фахівця аграрного сектору - Стукало, Олена Анатоліївна; Stukalo, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто особливості професійної діяльності майбутнього фахівця аграрного сектору. The work examines the peculiarities of the professional activity of the future specialist in the agricultural sector.
Communication as a tool of professional activity of the future specialist in the agricultural sector
Keywords: педагогічне спілкування; Pedagogical communication; професійне спілкування; professional communication; викладач; teacher; студент; student