Вплив елементів технології вирощування пшениці дворучки на її врожайність в умовах фермерського господарства «Олімп» Синельниківського району Дніпропетровської області - Пальок, Єва Володимирівна; Palok, Yeva Volodymyrivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт вивчення. Процес формування продуктивності сортів пшениці дворучки. Предмет дослідження. Сорти пшениці дворучки Кларіса, Патріція. Методи дослідження. Методична частина експерименту базувалася на теорії багатофакторних дослідів, регресійному та дисперсійному аналізі. Статистична обробка даних експериментальних досліджень проведена з використанням програм «STATISTICA» та «Excel». Obiekt vyvchennia. Protses formuvannia produktyvnosti sortiv pshenytsi dvoruchky. Predmet doslidzhennia. Sorty pshenytsi dvoruchky Klarisa, Patritsiia. Metody doslidzhennia. Metodychna chastyna eksperymentu bazuvalasia na teorii bahatofaktornykh doslidiv, rehresiinomu ta dyspersiinomu analizi. Statystychna obrobka danykh eksperymentalnykh doslidzhen provedena z vykorystanniam prohram «STATISTICA» ta «Excel».
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia pshenytsi dvoruchky na yii vrozhainist v umovakh fermerskoho hospodarstva «Olimp» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: рослини; roslyny; ґрунт; grunt; пшениця; дворучка; бур’ян; burian; сорт; sort