Вплив норми висіву пшениці озимої на ріст і розвиток рослин в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Ранок-2017» Новомосковського району Дніпропетровської області - Голуб, Тетяна Вікторовна; Holub, Tetiana Viktorovna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Встановлено значний влив строків сівби пшениці озимої на запаси продуктивної вологи, ріст і розвиток рослин, а також урожайніть озимої пшениці. Vstanovleno znachnyi vlyv strokiv sivby pshenytsi ozymoi na zapasy produktyvnoi volohy, rist i rozvytok roslyn, a takozh urozhainit ozymoi pshenytsi.
Vplyv normy vysivu pshenytsi ozymoi na rist i rozvytok roslyn v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ranok-2017» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: озима пшениця; ozyma pshenytsia; строки сівби; stroky sivby; запаси вологи; zapasy volohy; схожість; skhozhist; урожайність зерна; urozhainist zerna; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist