Рослини та урбанізація - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Викладені результати практичних і теоретичних розробок, оригінальних досліджень у галузі зеленого будівництва, стійкості та адаптивних реакцій рослин за умов урбанізованого середовища, інтродукції та акліматизації рослин, фітосанітарного контролю зелених насаджень та ін. The results of practical and theoretical developments, original, are stated research in the field of green building, sustainability and adaptive responses plants under urban conditions, introduction and acclimatization plants, phytosanitary control of green plantations, etc.
Plants and urbanization
Keywords: зелене будівництво; green building; адаптивні реакції рослин; adaptive reactions of plants; урбанізоване середовище; urban environment; акліматизація рослин; acclimatization of plants