Обґрунтування технології виробництва овочевих маринадів - Бухгольц, Андрій Володимирович; Bukhholts, Andrii Volodymyrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є обґрунтування технології виробництва овочевих маринадів з овочевої сировини. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва овочевих маринадів оброблених ЕМП низької частоти та збагачених СО2-екстрактами. Предмет дослідження – встановлення ефективності обробки ЕМП низької частоти та її вплив на якість готових маринадів. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ovochevykh marynadiv z ovochevoi syrovyny. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva ovochevykh marynadiv obroblenykh EMP nyzkoi chastoty ta zbahachenykh SO2-ekstraktamy. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia efektyvnosti obrobky EMP nyzkoi chastoty ta yii vplyv na yakist hotovykh marynadiv.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ovochevykh marynadiv
Keywords: овочі; ovochi; сировина; syrovyna; маринування; marynuvannia; бланшування; blanshuvannia; температура; temperatura; електромагнітне поле; elektromahnitne pole; обсемінення; obseminennia; рецептура; retseptura