Порівняльна оцінка розчинів КАС та інших азотних добрив - Крамарьов, Сергій Михайлович; Kramarev, Sergiy; Бандура, Любов Павлівна; Bandura, Lyubov; Хорошун, Ксенія Олександрівна; Khoroshun, Kseniya; Крамарьов, Олександр Сергійович; Kramarev, Oleksandr; Пісоцький, С.С.; Pisotsʹkyy, S. (ТОВ "АгроМедіа", 2021)
Серед всіх елементів мінерального живлення на врожайність зерна найбільшою мірою впливає азот. Його фізіологічна роль у рослинному організмі багатопланова. Перш за все, він є структурним компонентом азотовмісних органічних сполук і бере активну участь у всіх життєво важливих обмінних процесах, які проходять у рослинах впродовж усього вегетаційного періоду. Among all the elements of mineral nutrition, grain yield is most affected by nitrogen. Its physiological role in the plant organism is multifaceted. First of all, it is a structural component of nitrogen-containing organic compounds and is actively involved in all vital metabolic processes that take place in plants throughout the growing season.
Comparative evaluation of CAS solutions and other nitrogen fertilizers
Keywords: азотні добрива; nitrogen fertilizers; переваги та недоліки; аdvantages and disadvantages; розчини; solutions