Національна продовольча безпека в контексті сільськогосподарського виробництва - Мельник, Леся Леонідівна; Melnik, L.; Васильєв, Сергій Вячеславович; Vasil'ev, S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
У статті розглянуто питання змісту категорії "продовольча безпека", її рівні та зв'язок із сільськогосподарським виробництвом. Визначено проблеми притаманні національній продовольчій безпеці в контексті аграрного виробництва та можливі шляхи їхнього вирішення. The question of the category "food safety", its levels and relationship with agriculture are examined in the article. Problems that inherent of national food security in the context of agricultural production and possible ways to solve them are determined.
The national food security in the context of agricultural production
Keywords: продовольча безпека; food security; населення; population; норми споживання; consumption rates; сільськогосподарське виробництво; agricultural production; державне регулювання; state regulation