Сутність та теоретичні основи стилю управління - Вініченко, Ігор Іванович; Vinichenko, Ihor; Дідур, Катерина Миколаївна; Didur, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
Уточнено поняття та виділено основні стилі управління. Виділено основні їх ознаки, позитивні та негативні характеристики. Визначено найкращий стиль управління персоналом. Refined the concept and selected basic styles of management. The basic features of the positive and negative characteristics. The best style of management.
Sutnistʹ ta teoretychni osnovy stylyu upravlinnya
Keywords: стиль управління; stylʹ upravlinnya; управлінська діяльність; upravlinsʹka diyalʹnistʹ