Особливості навчання студентів іншомовному професійному спілкуванню - Стукало, Олена Анатоліївна; Stukalo, Olena (Класичний приватний університет, 2020)
Розкрито особливості навчання студентів іншомовному професійному спілкуванню у процесі вивчення гуманітарних дисциплін. Peculiarities of teaching students foreign language professional communication in the process of studying humanities are revealed.
Features of teaching students foreign language professional communication
Keywords: іншомовне спілкування; foreign language communication; професійне спілкування; professional communication; підготовка; training; професіоналізм; professionalism; вищий навчальний заклад; higher education institution