Генерація електромагнітних імпульсів в зв'язних ґрунтах під час їх навантаження в одометричних умовах - Чушкіна, І.В.; Chushkina, Irina (НТУ ДП, 2018)
Таким чином дистанційний геофізичний метод ПІЕМПЗ дозволяє виявити і локалізувати розущільнення і обводнені зони тіла ґрунтових ГТС, яким характерні низькі значення ЕМІ. Takym chynom dystantsiinyi heofizychnyi metod PIEMPZ dozvoliaie vyiavyty i lokalizuvaty rozushchilnennia i obvodneni zony tila gruntovykh HTS, yakym kharakterni nyzki znachennia EMI.
Generation of electromagnetic pulses in related soils at their loading in odometric conditions
Keywords: фільтраційні витрати; filtratsiini vytraty; природне електромагнітне імпульсне поле Землі; pryrodne elektromahnitne impulsne pole Zemli; геофізичні методи; heofizychni metody; одометр; odometr