Удосконалення методики оцінки та управління фінансово-економічною безпекою малого підприємства - Яковенко, Валерій Віталійович; Yakovenko, Valerii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є методика оцінки та управління фінансово-економічною безпекою малого підприємства. Предмет дослідження – теоретичні, методичні та практичні аспекти удосконалення методики оцінки та управління фінансово-економічною безпекою малого підприємства. The object of the study is the method of assessing and managing the financial and economic security of a small enterprise. The subject of the research is theoretical, methodical and practical aspects of improving the methodology of assessment and management of the financial and economic security of a small enterprise.
Improving the methodology of assessment and management of the financial and economic security of a small enterprise
Keywords: фінансово-економічна безпека; financial and economic security; методика; methodology; моделювання; modeling; підприємства; enterprises; ризики; risks; управління; management