Dynamics of professional communication in modern business - Stasіuk, Tetyana; Стасюк, Тетяна Валеріївна; Parameeva, A. O.; Парамєєва, А.О. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Theses represent fundamentals on dynamics of professional communication in modern business Тези містять положення про динаміку професійного спілкування в сучасному бізнесі.
Динаміка професійного спілкування в сучасному бізнесі
Keywords: styles of communication; стиль спілкування; ethics of professional relations; етика професійних взаємовідносин; professional communication; професійне спілкування