Взаємодія посередницьких структур в системі збутової діяльності підприємства - Янковська, Ю.; Yankovska, Yu. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В сучасних реаліях виникає необхідність в нових підходах і методах організації збутової діяльності, в тому числі з урахуванням маркетингового підходу. По-перше, це необхідно для того, щоб підприємства не накопичували на складах нереалізовану продукцію; по-друге, щоб бути в змозі конкурувати на ринку і не втратити своїх клієнтів, яких необхідно своєчасно інформувати і тримати з ними постійний зворотний зв'язок. V suchasnykh realiiakh vynykaie neobkhidnist v novykh pidkhodakh i metodakh orhanizatsii zbutovoi diialnosti, v tomu chysli z urakhuvanniam marketynhovoho pidkhodu. Po-pershe, tse neobkhidno dlia toho, shchob pidpryiemstva ne nakopychuvaly na skladakh nerealizovanu produktsiiu; po-druhe, shchob buty v zmozi konkuruvaty na rynku i ne vtratyty svoikh kliientiv, yakykh neobkhidno svoiechasno informuvaty i trymaty z nymy postiinyi zvorotnyi zviazok.
Vzaiemodiia poserednytskykh struktur v systemi zbutovoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: організація збутової діяльності; orhanizatsii zbutovoi diialnosti; маркетинговий підхід; marketynhovyi pidkhid; конкуренція на ринку; konkurentsiia na rynku