Система екологічного моніторингу та заходи зі зменшення впливу промислових підприємств на довкілля Дніпропетровщини - Козачко, Анна Сергіївна; Kozachko, Anna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Головною метою магістерської роботи є комплексний аналіз системи екологічного моніторингу Дніпропетровської області та обґрунтування заходів щодо зменшення негативного впливу промислових підприємств на довкілля регіону. Holovnoiu metoiu mahisterskoi roboty ye kompleksnyi analiz systemy ekolohichnoho monitorynhu Dnipropetrovskoi oblasti ta obgruntuvannia zakhodiv shchodo zmenshennia nehatyvnoho vplyvu promyslovykh pidpryiemstv na dovkillia rehionu.
Systema ekolohichnoho monitorynhu ta zakhody zi zmenshennia vplyvu promyslovykh pidpryiemstv na dovkillia Dnipropetrovshchyny
Keywords: екологічний моніторинг; ekolohichnyi monitorynh; промислове забруднення; promyslove zabrudnennia; довкілля; dovkillia; атмосферне повітря; atmosferne povitria; сталий розвиток; stalyi rozvytok