Удосконалення технологічного процесу роздавання кормів на молочно-товарній фермі з удосконаленням фермського комбайна - Богун, Максим Іванович; Bohun, Maksym Ivanovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою роботи є розробка й обґрунтування технічних рішень щодо покращення функціонування кормороздавального процесу, що сприятиме підвищенню продуктивності тварин, зниженню собівартості продукції та підвищенню рентабельності господарства. Metoiu roboty ye rozrobka y obgruntuvannia tekhnichnykh rishen shchodo pokrashchennia funktsionuvannia kormorozdavalnoho protsesu, shcho spryiatyme pidvyshchenniu produktyvnosti tvaryn, znyzhenniu sobivartosti produktsii ta pidvyshchenniu rentabelnosti hospodarstva.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu rozdavannia kormiv na molochno-tovarnii fermi z udoskonalenniam fermskoho kombaina
Keywords: ВРХ; VRKh; структура стада; struktura stada; корми; kormy; ферма; ferma; молоко; moloko