Удосконалення комплексу маркетингу комерційного підприємства - Жировий, Матвій Романович; Zhyrovyi, Matvii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження маркетингова діяльність ФОП Земляний Михайло Сергійович у сфері комерційної діяльності. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти формування та удосконалення комплексу маркетингу комерційного підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення комплексу маркетингу комерційного підприємства. Obiektom doslidzhennia marketynhova diialnist FOP Zemlianyi Mykhailo Serhiiovych u sferi komertsiinoi diialnosti. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni ta praktychni aspekty formuvannia ta udoskonalennia kompleksu marketynhu komertsiinoho pidpryiemstva. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh polozhen ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia kompleksu marketynhu komertsiinoho pidpryiemstva.
Udoskonalennia kompleksu marketynhu komertsiinoho pidpryiemstva
Keywords: комплекс маркетингу; marketing complex; маркетингові комунікації; marketing communications; комерційне підприємство; commercial enterprise; маркетингова стратегія; marketing strategy; інформаційні продукти; information products; smm; smm; цифровий маркетинг; digital marketing