Оптимізація управління фінансовими ресурсами аграрного підприємства в умовах сучасного економічного середовища - Танкушина, Катерина Костянтинівна; Tankushyna, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: фінансові ресурси аграрного підприємства в умовах прифронтової зони. Предмет дослідження: процеси управління фінансовими ресурсами аграрного підприємства з урахуванням впливу сучасних економічних умов. Метою роботи є розробка та обґрунтування підходів до оптимізації управління фінансовими ресурсами аграрного підприємства з метою забезпечення його фінансової стійкості та ефективності функціонування. Obiekt doslidzhennia: finansovi resursy ahrarnoho pidpryiemstva v umovakh pryfrontovoi zony. Predmet doslidzhennia: protsesy upravlinnia finansovymy resursamy ahrarnoho pidpryiemstva z urakhuvanniam vplyvu suchasnykh ekonomichnykh umov. Metoiu roboty ye rozrobka ta obgruntuvannia pidkhodiv do optymizatsii upravlinnia finansovymy resursamy ahrarnoho pidpryiemstva z metoiu zabezpechennia yoho finansovoi stiikosti ta efektyvnosti funktsionuvannia.
Optymizatsiia upravlinnia finansovymy resursamy ahrarnoho pidpryiemstva v umovakh suchasnoho ekonomichnoho seredovyshcha
Keywords: фінансові ресурси; Financial resources; оптимізація; optimization; аграрне підприємство; agricultural enterprise; прифронтова зона; frontline zone; управління; management; економічна стабільність; economic stability; фінансова модель; financial model