Організаційні засади обліку суб’єктів малого підприємництва - Міньковська, Альона Вікторівна; Minkovska, Alyona (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуто облік малого підприємництва, спрощений план рахунків, спрощена форма обліку, проста форма обліку. Rozghlianuto oblik maloho pidpryiemnytstva, sproshchenyi plan rakhunkiv, sproshchena forma obliku, prosta forma obliku.
Organizational principles of accounting for small businesses
Keywords: облік малого підприємництва; Small business accounting; спрощений план рахунків; simplified chart of accounts; simplified chart of accounts; simplified form of accounting; проста форма обліку; simple form of accounting