Підвищення якості ремонту обладнання тваринницьких ферм застосуванням раціональних ремонтно-технологічних методів - Свіренко, Карина Вячеславівна; Svirenko, Karyna Viacheslavivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Метою роботи являється підвищення якості ремонту обладнання тваринницьких ферм та відновлення деталей за рахунок застосування раціональних ремонтно-технологічних методів. Metoiu roboty yavliaietsia pidvyshchennia yakosti remontu obladnannia tvarynnytskykh ferm ta vidnovlennia detalei za rakhunok zastosuvannia ratsionalnykh remontno-tekhnolohichnykh metodiv.
Pidvyshchennia yakosti remontu obladnannia tvarynnytskykh ferm zastosuvanniam ratsionalnykh remontno-tekhnolohichnykh metodiv
Keywords: обладнання тваринницьких ферм; obladnannia tvarynnytskykh ferm; зношення; znoshennia; дефект; defekt; технологія; tekhnolohiia; відновлення; vidnovlennia; роботоздатність; robotozdatnist; надійність; nadiinist