Удосконалення системи менеджменту бізнес-процесів підприємства - Ягнін, Євген Сергійович; Yahnin, Yevhen (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Обґрунтовано пропозиції щодо підвищення рівня організації бізнес-процесів процесів підприємства у довгостроковому періоді. Виявлено стратегічні напрями розвитку центрів доходів підприємства на перспективу. Запропоновано стратегію формування бізнес-процесів у контексті планування товарної політики. Obgruntovano propozytsii shchodo pidvyshchennia rivnia orhanizatsii biznes-protsesiv protsesiv pidpryiemstva u dovhostrokovomu periodi. Vyiavleno stratehichni napriamy rozvytku tsentriv dokhodiv pidpryiemstva na perspektyvu. Zaproponovano stratehiiu formuvannia biznes-protsesiv u konteksti planuvannia tovarnoi polityky.
Udoskonalennia systemy menedzhmentu biznes-protsesiv pidpryiemstva
Keywords: бізнес-процес; Business process; центр доходів; Income center; стратегія; Strategy; система; System; менеджмент; Management; удосконалення; Improvements; результативність; Effectiveness; матриця; Matrix