Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу - Голота, Петро Петрович; Holota, Petro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є вивчення впливу гідротермічної обробки зерна пшениці зі зниженими показниками якості в процесі підготовки до помелу та оцінка впливу техногенних факторів на санітарно-гігієнічні ознаки якості зерна, а також на їх зміну в технологічному процесі борошномельного заводу.Metoiu roboty ye vyvchennia vplyvu hidrotermichnoi obrobky zerna pshenytsi zi znyzhenymy pokaznykamy yakosti v protsesi pidhotovky do pomelu ta otsinka vplyvu tekhnohennykh faktoriv na sanitarno-hihiienichni oznaky yakosti zerna, a takozh na yikh zminu v tekhnolohichnomu protsesi boroshnomelnoho zavodu.
Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ochystky nasinnia soi vid netreby zvychainoi na fryktsiinomu separatori barabannoho typu
Keywords: пшениця; pshenytsia; клейковина; kleikovyna; гідротермічна обробка; hidrotermichna obrobka; борошно; boroshno; робота; robota; хлібопечіння; khlibopechinnia; технології; tekhnolohii; ефективність; efektyvnist; дослідження; doslidzhennia; експеримент; eksperyment; випробування; vyprobuvannia