Удосконалення управління бізнес-процесами підприємства - Ярохович, Тетяна Анатоліївна; Yarokhovych, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес управління бізнес-процесами. Предмет дослідження: удосконалення комплексу заходів з управління бізнес-процесами, які направлені на підвищення дохідності підприємця Ярохович Н.І. Метою роботи є дослідження теоретично-практичних аспектів управління бізнес-процесами в сфері підприємницької діяльності. Методи дослідження. В кваліфікаційній роботі з метою досягнення визначених цілей були використані такі дослідницькі методи: монографічний та статистичні методи; SWOT-аналіз; метод аналізу і синтезу, розрахунково-конструктивний метод. Також була використана програма Microsoft Excel для обробки показників в ході дослідження. Obiekt doslidzhennia: protses upravlinnia biznes-protsesamy. Predmet doslidzhennia: udoskonalennia kompleksu zakhodiv z upravlinnia biznes-protsesamy, yaki napravleni na pidvyshchennia dokhidnosti pidpryiemtsia Yarokhovych N.I. Metoiu roboty ye doslidzhennia teoretychno-praktychnykh aspektiv upravlinnia biznes-protsesamy v sferi pidpryiemnytskoi diialnosti. Metody doslidzhennia. V kvalifikatsiinii roboti z metoiu dosiahnennia vyznachenykh tsilei buly vykorystani taki doslidnytski metody: monohrafichnyi ta statystychni metody; SWOT-analiz; metod analizu i syntezu, rozrakhunkovo-konstruktyvnyi metod. Takozh bula vykorystana prohrama Microsoft Excel dlia obrobky pokaznykiv v khodi doslidzhennia.
Udoskonalennia upravlinnia biznes-protsesamy pidpryiemstva
Keywords: удосконалення управління; management improvement; операційна діяльність; operations; бізнес-процеси; business processes; конкурентні переваги; competitive advantages; бізнес-ідея; business idea