Деякі інтерактивні технології оволодіння іноземною мовою - Чорнобай, Віра Георгіївна; Chornobai, Vira (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета інтерактивного навчання полягає в тому, що всі учасники заняття перебувають у взаємодії. Вони все активно залучені в навчальний процес. Викладач виконує функцію помічника. В методиці викладання англійської мови намітився перехід від комунікативного підходу до інтерактивного. Інтерактивний підхід є однією з різновидів комунікативного підходу. Інтерактивний метод навчання підвищує мотивацію до вивчення англійської мови, процес навчання стає більш цікавим і захоплюючим, а студенти відчувають себе вільніше. The purpose of interactive learning is that all participants are in interaction. They are all actively involved in the learning process. The teacher acts as an assistant. In the method of teaching English there was a transition from a communicative approach to interactive. The interactive approach is one of the types of communicative approach. The interactive teaching method increases the motivation to learn English, the learning process becomes more interesting and exciting, and students feel freer.
Some interactive technologies of mastering a foreign language
Keywords: вільне володіння іноземною мовою; fluency in a foreign language; вивчення іноземних мов; learning foreign languages; активність людини; human activity; взаємодія; interaction; інтерактивні методи чи технології; interactive methods or technologies