Удосконалення системи стратегічного управління підприємством - Тимченко, Єлизавета Олегівна; Tymchenko, Yelyzaveta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес системи стратегічного управління підприємством. Предметом дослідження є система стратегічного управління ТОВ «СТАЛЬ СЕРВІС ГРУП» (ТОВ «ССГ»). Метою кваліфікаційної роботи є Вивчення теоретичних та практичних засад, та підготовка рекомендацій по удосконаленню системи стратегічного управління ТОВ «СТАЛЬ СЕРВІС ГРУП». Obiektom doslidzhennia ye protses systemy stratehichnoho upravlinnia pidpryiemstvom. Predmetom doslidzhennia ye systema stratehichnoho upravlinnia TOV «STAL SERVIS HRUP» (TOV «SSH»). Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye Vyvchennia teoretychnykh ta praktychnykh zasad, ta pidhotovka rekomendatsii po udoskonalenniu systemy stratehichnoho upravlinnia TOV «STAL SERVIS HRUP».
. Udoskonalennia systemy stratehichnoho upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: підприємство; enterprise; вдосконалення системи стратегічного управління; improvement of the strategic management system; бізнес; business; виробництво; production; стратегічне управління; strategic management; система стратегічного управління підприємством; strategic management system of the enterprise; економічна ефективність; economic efficiency