Prospective technologies of education - Tsybulko, Yurii; Цибулько, Юрій Олександрович (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Rozghlianuti perspektyvni tekhnolohii navchannia. Розглянуті перспективні технології навчання.
Перспективні технології навчання
Keywords: learning technologies; технології навчання; higher education; вища освіта; educational technologies; освітні технології