Удосконалення механізації вирощування буряків столових з розробкою машини для очищення гички - Краснічков, Артем Віталійович; Krasnichkov, Artem Vitaliiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета дипломного проєкту – удосконалення механізації вирощування буряків столових з розробкою машини для очищення коренеплодів від гички. Meta dyplomnoho proiektu – udoskonalennia mekhanizatsii vyroshchuvannia buriakiv stolovykh z rozrobkoiu mashyny dlia ochyshchennia koreneplodiv vid hychky.
Udoskonalennia mekhanizatsii vyroshchuvannia buriakiv stolovykh z rozrobkoiu mashyny dlia ochyshchennia hychky
Keywords: ґрунту; gruntu; буряк; buriak; гичка; hychka; коренеплоди; koreneplody; очисник; ochysnyk