SMM як засіб вдосконалення комунікацій компанії - Пономаренко, Ю. С.; Ponomarenko, Yu. S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Робота з соціальними мережами – на даний момент ефективний спосіб просування товару, послуги або інформації. Споживачі багато в чому довіряють саме соцмережам і форумам, читаючи відгуки та коментарі інших користувачів. Головним завданням фахівця в цій сфері є взаємодія з аудиторією. Йому потрібно стати частиною спільноти та його найкращим другом, важливо бути відвертим, чесним, відкритим до діалогу та змін. Тоді клієнти будуть довіряти і купувати. При запуску SMM важливо розуміти, що він не дає швидкого ефекту, однак при правильному застосуванні здатний стати ключовою стратегічною перевагою у конкурентній боротьбі. Robota z sotsialnymy merezhamy – na danyi moment efektyvnyi sposib prosuvannia tovaru, posluhy abo informatsii. Spozhyvachi bahato v chomu doviriaiut same sotsmerezham i forumam, chytaiuchy vidhuky ta komentari inshykh korystuvachiv. Holovnym zavdanniam fakhivtsia v tsii sferi ye vzaiemodiia z audytoriieiu. Yomu potribno staty chastynoiu spilnoty ta yoho naikrashchym druhom, vazhlyvo buty vidvertym, chesnym, vidkrytym do dialohu ta zmin. Todi kliienty budut doviriaty i kupuvaty. Pry zapusku SMM vazhlyvo rozumity, shcho vin ne daie shvydkoho efektu, odnak pry pravylnomu zastosuvanni zdatnyi staty kliuchovoiu stratehichnoiu perevahoiu u konkurentnii borotbi.
SMM yak zasib vdoskonalennia komunikatsii kompanii
Keywords: просування товару; prosuvannia tovaru; робота з соціальними мережами; robota z sotsialnymy merezhamy; вдосконалення комунікацій компанії; vdoskonalennia komunikatsii kompanii