Онлайн-тести як інструмент для організації ефективної цифрової взаємодії зі здобувачами освіти - Чорноморець, Єлизавета; Chornomorets, Yelyzaveta; Рогівська, Катерина; Rohivska, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Тестовий контроль знань, умінь і навичок студентів дає змогу ефективно й об’єктивно оцінювати успішність студентів. Для створення тестів, для контролю знань студентів використовують багато програм та сервісів. Testovyi kontrol znan, umin i navychok studentiv daie zmohu efektyvno y obiektyvno otsiniuvaty uspishnist studentiv. Dlia stvorennia testiv, dlia kontroliu znan studentiv vykorystovuiut bahato prohram ta servisiv.
Onlain-testy yak instrument dlia orhanizatsii efektyvnoi tsyfrovoi vzaiemodii zi zdobuvachamy osvity
Keywords: здобувачі освіти; zdobuvachi osvity; онлайн-тести; onlain-testy; ефективна цифрова взаємодія; efektyvna tsyfrova vzaiemodiia