Не цілуйте котів під час карантину Covid-19 - Милостивий, Роман Васильович; Mylostyvyi, Roman; Milostiviy, Roman; Milostivyiy, Roman; Mylostyvyi, R. V.; Mylostyvyi, Roman V.; Mylostyvy, R.; Mylostyvyi, R. (ТОВ "Юнівест Медіа", 2021)
Більшість із нас має домашніх улюбленців, для яких у разі зараження на Covid-19 саме ми можемо становити небезпеку. Що робити у випадку хвороби та як поводитися з домашнім улюбленцем вдома? Ці та багато інших питань виникають час від часу у багатьох із нас. Bilshist iz nas maie domashnikh uliublentsiv, dlia yakykh u razi zarazhennia na Covid-19 same my mozhemo stanovyty nebezpeku. Shcho robyty u vypadku khvoroby ta yak povodytysia z domashnim uliublentsem vdoma? Tsi ta bahato inshykh pytan vynykaiut chas vid chasu u bahatokh iz nas.
Ne tsiluite kotiv pid chas karantynu Covid-19
Милостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813
Keywords: хвороби; khvoroby; коти; koty; Covid-19; Covid-19; інфекції; infektsii