Еколого-біологічні особливості свіжеборових парцел аренних соснових лісів Присамар'я Дніпровського Дніпропетровської області - Моренко, Інна Віталіївна; Morenko, Inna Vitaliivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Мета даної роботи – дослідження еколого-біологічних особливостей свіжеборових парцел аренних соснових лісів Присамар'я Дніпровського Дніпропетровської області. Meta danoi roboty – doslidzhennia ekoloho-biolohichnykh osoblyvostei svizheborovykh partsel arennykh sosnovykh lisiv Prysamaria Dniprovskoho Dnipropetrovskoi oblasti.
Ekoloho-biolohichni osoblyvosti svizheborovykh partsel arennykh sosnovykh lisiv Prysamaria Dniprovskoho Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: біогеоценологія; bioheotsenolohiia; аренні ліси; arenni lisy; парцели; partsely; таксономічні спектри; taksonomichni spektry; екоморфічні спектри; ekomorfichni spektry