Вплив гербіциду геліантекс на забур’яненість соняшнику в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «СВП Україна» Дніпровського району Дніпропетровської області - Зеленько, Євген Олександрович; Zelenko, Yevhen (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета дослідження:встановити зміни забуряненості, а також в рості і розвитку рослин, формуванні урожайності і економічної ефективності його вирощування під впливом гербіциду геліантекс.Meta doslidzhennia:vstanovyty zminy zaburianenosti, a takozh v rosti i rozvytku roslyn, formuvanni urozhainosti i ekonomichnoi efektyvnosti yoho vyroshchuvannia pid vplyvom herbitsydu helianteks.
Vplyv herbitsydu helianteks na zaburianenist soniashnyku v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «SVP Ukraina» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: гербіциду геліантекс; herbitsydu helianteks; соняшник; soniashnyk; ріст й розвиток рослин; rist y rozvytok roslyn; урожайність; urozhainist; економіка виробництва соняшнику; ekonomika vyrobnytstva soniashnyku; охорона праці; okhorona pratsi