Розробка способу комплексної діагностики ретинолдефіцитної неплідності овець та кіз - Скляров, Павло Миколайович; Sklyarov, Pavlo; Sklyarov, Pavel; Sklyarov, P. M.; Skliarov, P. M.; Sklyarov, P.; Skliarov, Pavlo (Харківська державна зооветеринарна академія, 2015)
Розроблено спосіб комплексної діагностики ретинолдефіцитної неплідності овець та кіз, використання якого дозволяє виявити об’єктивну інформацію, обґрунтовувати та своєчасно здійснити відповідні терапевтичні чи профілактичні заходи. Developed of method of complex diagnosis retinoldeficient infertility of sheep and goats, the use of which reveals objective information to substantiate take appropriate and timely therapeutic or preventive measures.
Development of the method of complex diagnostics retinoldeficient infertility of sheep and goats
Скляров Павло Миколайович https://orcid.org/0000-0002-4379-9583
Keywords: ретинолдефіцитна неплідність; retinoldeficient infertility; вівці; sheep; кози; goats; діагностика; diagnosis